Top grafik

Forsiden

Profil & Kontakt

Pressesektion

Design
#
Design Industriel
#
Design Møbler
#
Design Grafik og logo
#
Design Emballage
#
Design Internet
#

3D
#
3D Visualisering
#
3D Animationer
#
3D 3DPrint
#
3D CAD

Gudiksen Design logo

#

Webdesign by Gudiksen D&I
Gudiksen Design har lavet hjemmesider siden dengang alle sad med 56K modems og ingen vidste hvordan @ skulle udtales. Det har efterhånden resulteret i en referenceliste på et par hundrede hjemmesider. Det fremmer den kreative proces at veksle mellem internet- og produktdesign, og kombinationen giver nogle helt klare arbejdsfordele, når man forstår at tage det bedste fra de to umiddelbart forskellige verdener, der alligevel har så meget til fælles.

Vi har blandt andet designet...

Dimaria Wallstickers
Paris
Opskrifter
Classic Cars
Aurea Living
Chokolade
Maerkedage.com

Se mere på www.cubica.dk

Rådgivning
Vi kan benyttes som uvildige sparringspartnere, vi kan give råd og vejledning og kan hjælpe jer med at spare penge på jeres internetsatsning. Vi kan også rådgive om hvilket webhotel, der giver dig mest for pengene.

Indhold
Det har ofte vist sig, at vore kunder sukker meget, når de skal skrive teksten og tage billederne til hjemmesiden. Sådan noget er hverdagsopgaver for os, så det vil vi meget gerne tilbyde at gøre. Vi kommer forbi med notesblok og kamera og ordner indholdet på forbavsende kort tid. Så behøver vore kunder ikke bekymre sig om det.

Webdesign, CMS og opsætning
Vi har mere end 8 års erfaring i at designe og opsætte hjemmesider, og har i tidens løb haft det kreative ansvar for mere end 150 hjemmesider der prismæssigt har ligget i begge ender af skalaen.

Vi er også behjælpelige ved visuel trimning og optimering af jeres website, og ved egentligt re-design af siden.

De seneste fire år har vi arbejdet med CMS. Både opsætning af hjemmesider og idéudvikling bag.

Julenisser på forsiden i maj?
Et web-site skal kontinuerligt opdateres. Flere undersøgelser viser, at hjemmesider som regel bliver opdateret i ca. tre måneder efter opsætning, og derefter meget sjældnere.

Hvem er det nu, der skal vedligeholde siden? Det er som regel et godt spørgsmål. Svaret må være, at du skal lade én, som virkelig har både interesse for det og tjeck på det, varetage opgaven. Det er betydeligt billigere og mere driftssikkert end skiftende medarbejdere, der mangler både interesse og kompetence til optimalt at kunne varetage det. Kontakt os for en fast pris på opdateringer af jeres hjemmeside.


 

Serviz for Herstal
Bund grafik