Top grafik

Forsiden

Profil & Kontakt

Pressesektion

Design
#
Design Industriel
#
Design Møbler
#
Design Grafik og logo
#
Design Emballage
#
Design Internet
#

3D
#
3D Visualisering
#
3D Animationer
#
3D 3DPrint
#
3D CAD

Gudiksen Design logo
#

Hvad vi laver
Gudiksen Design er en designvirksomhed med flere forskellige forretningsområder. Det primære forretningsområde er produktdesign, primært inden for boliginteriør og gaveartikler, hvor vi sælger rettighederne til vores designs til producenter i ind- og udland. Derudover arbejder vi også som konsulenter på timebasis inden for bl.a. 3D visualisering, grafisk design og emballagedesign. Ydermere er vi leverandør til Designgalleriet Vinza, som er en onlinebutik med tilhørende showroom, hvor der sælges kvalitetsmøbler og boliginteriør designet af unge danske designere og produceret af lokale danske håndværkere.

Gudiksen Design designer produkter for større mærkevarevirksomheder i ind- og udland, og servicerer en lang række af store såvel som små kunder med grafisk design, 3d visualiseringer, emballagedesign og meget mere. For at danne dig et overblik over den lange række af ydelser vi tilbyder, kan du klikke dig ind her.

Gudiksen Design er optaget i Danske Designere.

Hvem vi er
Gudiksen Design blev startet i 2003Jakob Gudiksen. Jakob på 26 er uddannet værktøjsmager, og han er ekspert indenfor produktudvikling, problemknusning og materialevalg. Deres to baggrunde har vist sig at være en rigtig god kombination, fordi de så kan komme hele vejen rundt om et produkt.

Vores måde at arbejde på
Selv om vi kun er to i firmaet, kan vi godt være med på store opgaver, da vi har tilknyttet et bredt netværk af dygtige fagfolk, med ekspertise på hvert deres felt. Vi holder os til det vi er bedst til, og lader vores netværk tage sig af de andre opgaver.

NNår vi arbejder sammen, udgør vi et dygtigt og uhøjtideligt team. Da vi er så forskellige, går vores idéer både gennem den logiske såvel som den kreative hjernehalvdel, og derved opstår de stærkeste idéer. Det betyder, at kreativiteten blomstrer i samarbejde med systematik og struktur. Og så endda helt uden firkantede briller og langt hår. Vi går meget op i at tale i øjenhøjde med vores kunder og samarbejdspartnere, og frem for alt taler vi et sprog, som er til at forstå

Designprocessen
I vores verden er designprocessen blot en del af et projekt. Vi fokuserer, tænker og arbejder lige så meget i produkt- og produktionsudvikling samt markedsføring som i det vi i klassisk forstand forstår ved design – altså formgivning. Vi mener nemlig de bedste løsninger skabes når vi tænker i hele processer, frem for udelukkende at beskæftige sig med den mindre del af et nyt produkt, der hedder design.br>
VVi gør meget for at fungere som samarbejdspartner for vore kunder, og forventer til gengæld det samme af vore kunder. Vi sætter en ære i at aflevere rettidigt, og gør alt for at vores del af processen bliver gennemført så professionelt som muligt.

Vores force
Vores force er, at vi designer ALT. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger, så får vi en forespørgsel på design af en onlineshop eller en emballageløsning gør vi det. Får vi en forespørgsel på design af et butiksdisplay eller en lysestage, så gør vi også det. Vi har et multifacetteret netværk, som vi trækker på, hvis vi bevæger os ud på ukendt territorium. Når vi hele tiden skifter mellem at designe interiørprodukter, møbler, hjemmesider, logoer eller tegne i 3D løber vi aldrig sur i arbejdet. Vi låser os ikke fast i en bestemt position, og kan ikke puttes ned i en kasse med en label på.

Vision
Gudiksen D&I skal udvikle sig til Danmarks førende og kontinuerligt mest nytænkende idé-, kreativitets- og designhus, med speciale i høj funktionel kvalitet og go' smag.

#
Gudiksen Design Aps
CVR: 27384560


 

 

Klik for at sende en email
Jakob Gudiksen
Ind. Designer
Tlf. +45 60604460
Email

SKYPE
My status

 
Bund grafik